GO HDZ-a grada Našica odlučio da će kandidat za gradonačelnika Našica na predstojećim lokalnim izborima biti Krešimir Kašuba

Foto: Facebook (Krešimir Kašuba)

Na sjednici održanoj u subotu, 9. siječnja 2021. godine, Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice grada Našica odlučio je da će kandidat za gradonačelnika grada Našica na predstojećim lokalnim izborima biti Krešimir Kašuba, dr.med.vet.

Osim Gradskog odbora, kandidaturu Krešimira Kašube podržali su i Krešimir Žagar, nekadašnji gradonačelnik i sadašnji dogradonačelnik, te Hrvoje Šimić, saborski zastupnik i sadašnji dogradonačelnik. Ako je suditi po nedavno održanim unutarstranačkim izborima, podršku Krešimiru pruža i većina članstva Hrvatske demokratske zajednice grada Našica, koja mu je na izborima održanim 22. studenog 2020. omogućila pobjedu kojom je postao predsjednik Gradske organizacije HDZ-a sa osvojenih 70,22% glasova birača.

Foto: Facebook (HDZ Našice)
Foto: Facebook (HDZ Našice)

Krešimir Žagar rekao je kako se Krešimir Kašuba do sada već dokazao i kao predsjednik mjesnog odbora, gradski vijećnik, dogradonačelnik, a trenutno je i predsjednik Gradskog vijeća, te da je odličan poznavatelj svih prilika i istinski zaljubljenik u svoj grad.

I saborski zastupnik i dogradonačelnik Hrvoje Šimić podržao je kandidaturu, a Krešimira Kašubu vidi kao osobu prepoznatu u zajednici i djelovanju grada koja će nastaviti uspješan razvoj grada i svih prigradskih naselja, s naglaskom na gospodarstvu i poduzetništvu.

Krešimir Kašuba je istaknuo da je iznimno ponosan što ga je Gradski odbor izabrao kao kandidata te kako je siguran u pobjedu na izborima te nastavak uspješne suradnje sa županijskom i državnom razinom vlasti. Hrvatska demokratska zajednica u našemu gradu već desetljećima više nego uspješno obnaša izvršnu vlast, a tako će, siguran je, biti i ubuduće. Ovo je za njega, rekao je, izuzetno velika čast i obaveza. Naglasio je da je vrlo dobro upoznat s radom Gradske uprave kao i gradskih ustanova i poduzeća. Sadašnjem gradonačelniku Josipu Miletiću zahvalio je na svim uspješno završenim, ali i započetim projektima i investicijama, te istaknuo da Našice u budućnosti vidi kao grad gospodarstvenika i poduzetnika, te grad kulture, turizma i ugodnog obiteljskog života.

Nema komentara

Komentiraj