Kuće, stanovi, šume, zlatne poluge… Pogledajte imovinsku karticu Urše Raukar iz stranke “Možemo!”

Iz nedavno objavljene imovinske kartice jasno je da ova glumica i dugodišnja aktivistica posjeduje zavidnu imovinu.

U imovinskoj kartici stoji kako njena sadašnja plaća kao saborske zastupnice iznosi 24.292,86 kuna u bruto iznosu, odnosno 15.791,79 kuna neto. U podacima o ostalim prihodima naveden je iznos nešto manji od 21 tisuću kuna na mjesečnoj razini od imovine i imovinskih prava te primitak bračnog druga u iznosu od 5754,75 kuna.

Tomaševićeva zamjena u Saboru nema kredita, ali ima nekoliko ugovorenih polica osiguranja imovine i polica životnog osiguranja.

Raukar prema imovinskoj kartici posjeduje i dvije kuće, tri stana, šume u Jelsi i Klenovniku, vikendicu u Jelsi, vinograd u Klenovniku te dva poslovna prostora u Zagrebu.

U trenutku podnošenja izvješća Raukar je navela da njen bračni drug posjeduje automobil Citroen C5 vrijedan 40.000 kuna.

Bračni par Raukar-Gamulin posjeduje i umjetnine vrijedne 120.000 kuna koje su dobili u nasljedstvo te zlatne poluge vrijedne 50.000 kuna koje su kupili.

Zastupnica je vlasnica i udjela u fondu ZB Invest u vrijednosti oko 2500 kuna, a ima i štednju nešto veću od 63 tisuće eura.

Članica je Hrvatskog društva filmskih djelatnika.

Nema komentara

Komentiraj