Zagrebačka županija: 381 tisuća kuna za organiziranje poduzetničkih manifestacija

Zagrebačka županija će, temeljem provedenih javnih natječaja, dodijeliti 381 tisuća kuna bespovratnih sredstava za organiziranje manifestacija i nastupanje županijskih poduzetnika na manifestacijama u vezi s poduzetništvom u 2018. godini.

Javni natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima za nastup na manifestacijama u vezi s poduzetništvom u 2018. godini bio je otvoren od 19. lipnja do 3. rujna ove godine te su se na njega mogli prijaviti obrti, trgovačka društva i profitne ustanove s područja Zagrebačke županije. U sklopu ovog natječaja dodijeljeno je 16 potpora ukupne vrijednosti 182 tisuće kuna.

Javni natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima za organiziranje manifestacija i zajedničkih nastupa na manifestacijama u vezi s poduzetništvom u 2018. godini bio je otvoren od 3. srpnja do 20. rujna ove godine, a prihvatljivi prijavitelji su bili jedinice lokalne samouprave, komore, udruženja obrtnika i turističke zajednice. Za organiziranje manifestacija u vezi s poduzetništvom na području Zagrebačke županije dodijelit će se 161 tisuća kuna za 5 programa/projekata, dok će se 37 tisuća kuna dodijeliti kao potpore za organiziranje dvaju zajedničkih nastupa na manifestacijama u vezi s poduzetništvom. (Zagrebačka županija)

Nema komentara

Komentiraj