SRAMITE SE! Zlatna Matea Jelić spomenula ‘Oluju’, stigle joj nevjerojatne prijetnje i psovke od Srba

Matea Jelić

Knin ima olimpijsku pobjednicu!

“Želim doček spojiti s proslavom Oluje! U Hrvatsku se vraćam najvjerojatnije za dva dana, a taman se bliži i obljetnica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i voljela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista”, poručila je hrvatska tekvondašica Matea Jelić nakon što je osvojila naslov olimpijske pobjednice u kategoriji do 67 kilograma na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Njezina izjava nekima u Srbiji je zasmetala pa su krenuli ‘radikalniji tekstovi’ u njihovim novinama bliskim režimu, ali i počele su pristizati odvratne prijetnje u komentarima.

Naša olimpijska pobjednica te je prijetnje objavila na svom Instagram profilu. Neke od prijetnja prenosimo u cijelosti, no upozoravamo da su uznemiravajuće, ali i gnjusne i zlobne.

Matea Jelić nije im ostala dužna na uvrede te im je poručila: “Za sve koji me napadate, mene je Bog spremio i na to. Želim vam mir. Bog vas blagoslovio”.

Inače, Jelić je ranije oduševila Srbiju fotografijom s najboljim tenisačem svijeta Novakom Đokovićem. Ono što je poručila apsolutni dokaz je da u njoj nema ni trunke nacionalizma niti zlobe kao kod osoba koje joj šalju odvratne, prijeteće poruke. Pročitajte više OVDJE.

Tko je ispao veći čovjek, znamo i sami.

Matea, se treba ponositi Olujom i svojom Hrvatskom, Matea je pokazala da cijeni slobodu za koju su se borili Hrvatski branitelji, za svoj narod!

(Izvor:Direktno.hr)

Nema komentara

Komentiraj