HDZ objavio snimku Milanovićeva pada s oklopnog vozila: ‘Prekaljeni ratnik …’

Foto: Zoran Milanović pada sa oklopnog vozila

Hineći “domoljublje i zajedništvo”, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao hrvatskim građanima – poručuju iz HDZ-a.

https://www.youtube.com/watch?v=7egAYU2h47Y 

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) objavila je na svom Facebook profilu snimku predsjednika Zorana Milanovića iz vremena kada je bio premijer, a prikazuje kako je pao s oklopnog vozila. Nazivaju ga i “prekaljenim ratnikom” u nastavku prepirke oko proslave Oluje između njega i premijera Andreja Plenkovića.

“Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrejom Plenkovićem (koja traje još od od poraza na izborima 2016.).  Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i Vlade RH u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanje Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, ‘prekaljeni ratnik’ Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima. Jednako tako, hineći ‘domoljublje i zajedništvo’, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao hrvatskim građanima.

https://www.facebook.com/HDZ1989/posts/4010398189059189

To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukim ‘kolodvorom i ‘kasarnom’, te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina, pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima hrvatske države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede. Za hrvatski narod, hrvatske branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti”, poručili su iz HDZ-a na Facebooku.  Podsjetimo, jučer je Zoran Milanović napao premijera Plenkovića zbog, kako navodi, “omalovažavanja prijedloga da se Oluja obilježava i u drugim gradovima”. “Masovni komunikator Plenković, promotor prava na laž još od svojih maturantskih dana, svrstava sada sebe i među autentične tumače bitaka iz Domovinskog rata. Pa omalovažava prijedlog da se ‘Oluja’ obilježava i u drugim gradovima u kojima su se vodile junačke bitke u Domovinskom ratu, a ne samo u Kninu, proglašavajući sebe – riječima ‘mnogi od nas drukčije gledaju na Knin’ – skoro pa ratnim zapovjednikom”, naveo je jučer Milanović.

Podsjetimo, jučer je Zoran Milanović napao premijera Plenkovića zbog, kako navodi, “omalovažavanja prijedloga da se Oluja obilježava i u drugim gradovima”. “Masovni komunikator Plenković, promotor prava na laž još od svojih maturantskih dana, svrstava sada sebe i među autentične tumače bitaka iz Domovinskog rata. Pa omalovažava prijedlog da se ‘Oluja’ obilježava i u drugim gradovima u kojima su se vodile junačke bitke u Domovinskom ratu, a ne samo u Kninu, proglašavajući sebe – riječima ‘mnogi od nas drukčije gledaju na Knin’ – skoro pa ratnim zapovjednikom”, naveo je jučer Milanović.

(Izvor:Jutarnji.hr)

Nema komentara

Komentiraj