Marković (HDZ): Podravka pokreće tri vrijedne proizvodne investicije

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Koprivnice Franjo Marković, predstavio je u subotu svoj izborni program, a novinarima je izjavio kako je Podravka tvrtka koja pozitivno posluje, porasle su i plaće radnika te se pokreću tri vrijedne proizvodne investicije.

Tvrtka ima svojeg vlasnika koji određuje njezine daljnje smjerove i kretanja, rekao je HDZ-ov gradonačelnički kandidat Marković, na pitanje novinara  da prokomentira jučerašnju izjavu aktualnog koprivničkog gradonačelnika Mišela Jakšića (SDP) kako država namjerava prodati Podravku.

Mladen Fajdetić, HDZ-ov kandidat za zamjenika gradonačelnika Koprivnice, rekao je kako vjeruje da će se u drugom krugu izbora za mjesto gradonačelnika boriti kandidati HDZ-a i SDP-a.

Od planova vezanih za kvalitetniji život građana Koprivnice, HDZ namjerava stvoriti uvjete za uvođenje jednosmjenske nastave, povećati rodiljne naknade kao i digitalizirati javnu upravu kako bi se transparentno moglo vidjeti poslovanje gradskih tvrtki i trošenje novca poreznih obveznika.

U izbornom programu HDZ-a je i nastavak svih započetih projekat, s naglaskom na gradnju brze ceste od Križevaca do Koprivnice te gradnju željezničke pruge do mađarske granice, ukupno vrijedni gotovo pet milijardi kuna.

(Izvor: Hina)

Nema komentara

Komentiraj